Gündem:
banner175
İki pilotun cansız bedeni saatler sonra indirildi
Cenazelerin buradaki Mahalle Meydanı'nda hazır bekletilen 1'i Karacasu, diğeri ise Kuyucak Belediyesi'ne ait cenaze araçlarına nakledilmesi beklenirken, bundan vazgeçilip dağlık bölgeden indirilerek, Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerine ait arazi aracı ile bekletilmeden Karacasu Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü.
Bu arada dağlık alanda uçağın enkazını inceleyen ekipler, uçağın düşme nedeninin yoğun sis olduğunu bildirdi. Yoğun sis nedeniyle pilotun dağı fark etmemiş olabileceği ifade edildi.
 
UÇAĞIN DÜŞME NEDENİ YOĞUN SİS
Aydın Çıldır Havalimanı'ndan  dün  kalktıktan bir süre sonra düşen ve enkazı  bugün Karacasu ilçesi Yenice Mahallesi'ndeki dağlık alanda bulunan tek motorlu Cessna 172 tipi eğitim uçağının ilk belirlemelere göre yoğun sis nedeniyle dağa çarptığı ortaya çıktı.
 
NAZİLLİ CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI AÇIKLAMA YAPTI
Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı, Karacasu ilçesinde enkazına ulaşılan eğitim uçağına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, dün düştüğü tespit edilen ve bugün enkazına ulaşılan eğitim uçağında öğretmen pilot ve öğrencisinin hayatını kaybettiği ifade edildi. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın açıklamasında olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi ve ve şöyle denildi:
"Görevlendirilen 2 cumhuriyet savcısı, olay yeri inceleme ekibi ve kaza kırım ekibi ile askeri helikopterle olay yerine hareket etmiştir. Olay ile ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir. Hayatını kaybeden pilotlarımıza yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına ve havacılık camiasına başsağlığı dileriz."
 
Ramazan ÇETİN- Burhan CEYHAN / KARACASU (Aydın), (DHA)

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku