Gündem:
banner175
İl Hıfzıssıhha Meclisi'nden Karar, Belediye Meclis Toplantılarına İzin

Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, Vali Hasan Karahan başkanlığında koronavirüs özel gündemiyle toplandı.
 
Toplantının ana gündem maddesini yaklaşık 3 aydır yapılamayan belediye meclis toplantıları oluşturdu. İçişleri Bakanlığı kararı ile 26 Mart’ta durdurulan büyükşehir ve ilçe belediye meclislerinin toplantılarının yapılmasının önü açıldı. Meclisler, koronavirüse karşı gerekli önlemleri almaları koşuluyla haziran itibariyle yeniden başlatılıyor.
 
Meclis toplantılarının yapılacağı salonlar dezenfekte edilecek, katılacak olanların ateşi ölçülerek salona alınacak. Salonda oturma düzeni ise kurallara uygun gerçekleştirilecek, katılanların tamamı maskelerini takacak.
 
İl Hıfzıssıhha Meclisi, sokağa çıkma kısıtlaması olan 65 yaş üstü ve 18 yaş altı kesimin durumlarını da ele aldı. Ancak, 65 yaş üzeri için bir gün olan sokağa çıkma izinlerinde ikinci gün izni çıkmadı. 18 yaş altı gençlerin çarşamba ve cuma günleri 14.002-20.00 saatleri, 65 yaş üstünün ise pazar günü aynı saatler arasındaki izinleri devam ediyor.
 
 Hıfzıssıhha Meclisi, belirlenen günler dışında sokak kısıtlamasına uymayan 18 yaş altı ve 65 yaş üstünün denetimlerinin sıklaştırılmasına da karar verdi.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku