Gündem:
banner175
İl Pandemi Kurulu'ndan yeni kararlar

Denizli Pandemi Kurulu, Denizli Valisi Ali Fuat Atik Başkanlığında toplandı. Kurul, kentteki vaka artışlarının özellikle düğünlerden kaynaklandığını belirterek, “Özellikle Cuma, Cumartesi, Pazar günleri yapılacak olan düğün törenlerinde kolluk kuvvetleri, İlgili Belediye ve İl/İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanlarından oluşan ekipler tarafından denetimlerin sıklaştırılması” kararına vardı.

Kurul ayrıca, çalışanı fazla olan işletmelerde filyasyon ekiplerinin ziyaretlerinin sıklaşacağını belirterek, bu konuda ilgili odalara tebligat yapılmasını kararlaştırdı.

Toplumsal bilincin artması ve maske, mesafe, temizlik kurallarına uyulup uyulmadığının gözleneceğini bildiren kurul, kurban bayramı süresince de alınan kararların takip edileceğini bildirdi.

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku