Gündem:
banner175
İlçelerin kar mesaisi
Pamukkale’nin yüksek mahalleleri Akdere, Uzunpınar ve Gözler gibi mahallelerinde kar çok etkili olmasa da yağdı. Çal’ın yüksek bölgelerinde kar kalınlığı 10 santimetreyi geçerken, Çameli, Tavas, Çardak, Honaz ve Baklan’da da belediyeler çalışmalarını hızlandırdı.
 


Denizli genelinde şehirler arası ya da köy yollarından kar nedeniyle kapanan yol bulunmadığı bildirilirken, yola çıkacak sürücüler kar tedbiri konusunda uyarılıyor.
 
Çal’da Belediye Başkanı Fethi Akcan, meteorolojik verilere bakarak kar yağışını beklediklerini ve yaşanabilecek her hangi bir olumsuzluğa karşı tüm önlemlerini aldıklarını söyleyerek, “34 mahallemizde kar yağışı nedeniyle olumsuzluk yaşanmaması için ekiplerimiz dün akşam saatlerinde hazırlıklarını tamamladı. 7 kepçe, 2 grayder, kamyonlar ve 4 tuzlama ekibimiz hazır kıta bekliyor. Gece saatlerinde olabilecek muhtemel buzlanma durumunda anında tuzlama çalışması yapılacak. Kar yağışı devam eder, yüksek rakımlı yerlerdeki  köy yollarının kapanma durumu olursa anında müdahale edilecek” dedi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku