Gündem:
banner175
İnternet Gazetecileri Federasyonu kuruldu
YENİMEDYADER’in yanı sıra Bursa İnternet Gazetecileri Derneği, İnternet Gazeteciliği ve Blog Derneği, Balıkesir İnternet Medyası Derneği ve Mardin Gazeteciler Cemiyeti’nin kuruluşunda yer aldığı federasyonun en temel amaçlarından biri internet gazeteciliğinin resmiyet kazanması.
 
Federasyonun kuruluşu, Bursa Gazeteciler Cemiyet Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısıyla duyuruldu. Federasyonun görevleri ve faaliyet alanlarına ilişkin açıklamalar yapan Genel Başkan Demir, en kısa zamanda TGK’ya üye olma başvurusunda bulunacaklarını söyledi.
 
İnternet gazeteciliğinin resmi olarak kabul edilmesine yönelik çalışmalar hız vereceklerini belirten Başkan Demir, bunun için temaslara zaman geçirilmeden başlanacağını kaydetti.
 
KURT: “SEKTÖRÜN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Denizli’nin böylesine önemli bir oluşumda yer almasının önemine dikkat çeken YENİMEDYADER Başkanı Sedat Kurt ise, “Sektörümüzün ulusal sorunlarının çözümü konusunda Denizli adına üstlendiğim sorumluluğun gereğini meslektaşlarımın ve Denizlililerin desteğiyle yerine getirmeye gayret göstereceğim” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku