Gündem:
banner175
İranlı, Suriyeli, Afgan giremez afişi Türkiye'nin gündeminde
Çınar’a yakın bir tostçu, dükkanının camına "İran, Suriye, Afgan müşteri bu işyerine giremez, alışveriş yapamaz, girerse bu mekanda dayak yer" yazılı afişler astı.
 
Sputnik’in ​Evrensel'den aktardığı haberine göre söz konusu fotoğraf, Denizli'de yaşayan bir göçmen sayesinde kamuoyuna yansıdı. İsmi açıklanmayan kişi, 'ırkçılığın ve ırkçı eylemlerin Denizli'de yükselişe geçtiğini' belirterek, Sarayköy, Karşıyaka, Kale ilçesi ve şehir merkezinde de benzer görüntülere rastladığını söyledi.
 


Geçen cuma da Denizli'nin Kale ilçesinde bir çocuğun cinsel istismara maruz bırakılmasıyla başlayan tepkiler tüm Suriyeli mültecilerin hedef alındığı saldırı girişimine dönüşmüştü. Valilik 100 mülteciyi ilçe dışına çıkarmıştı.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
AYHAN ELMACI 5 yıl önce

devlet halkin i̇steği̇ni̇ yapmaz i̇se pardon devlet halkdir hükümet halkin i̇steği̇ni̇ sağlamaz i̇se halk i̇steği̇ni̇ yapar

Misafir Avatar
izzet özkan 5 yıl önce

dibine kadar helal olsu esnaf kardeşime su bile vermemek gerekiyor kim seviyorsa kim istiyorsa alsın evinde baksın

Misafir Avatar
erhan 5 yıl önce

bravooo helal olsun

Misafir Avatar
Kamil Adaçam 5 yıl önce

koşullar oluşuyor faşizm in nefes alması yani yaşaması için mutlaka kaos savaş ve suların sürekli bulanık olması gerekir bu tepkilerin gerçekleşmesi kurguyu yapanlar bu olanları öngördüler ve şu an kontrol altında tutuyorlar gerektiğinde gizli servislerin motivasyonu ile fitil ateşlenecek ve fünye devreye girecek

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku