Gündem:
banner175
İş insanı Ali Rıza Gölcük vefat etti
1976 yılında Muğla'da kurulan ve 1983 yılından itibaren faaliyetine Denizli'de devam eden Halıcı Gölcükler firmasının kurucusu olan Ali Rıza Gölcük tedavi gördüğü Fransa’nın Paris kentinde hayatını kaybetti.
 
Amansız bir hastalığa yakalanan ve bu hastalıktan kurtulmak adına uzun süredir Fransa’nın Paris kentinde tedavi gören Halıcı Gölcükler firmasının kurucusu Ali Rıza Gölcük uygulanan tedaviye olumlu yanıt vermedi ve tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
 
Gölcük’ün cenazesinin 12 Aralık Çarşamba günü kılınacak öğle namazının ardından Kayhan Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi. Denizlili iş adamının ölümü başta ailesi olmak üzere sevenlerini üzüntüye boğdu. (Kaynak: Denizlimuhabir.com)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
m.eroy 5 yıl önce

Allah rahmet eylesin denizliye halıyı sevdiren firma mekanı cennet olsun halıcı baba

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku