Gündem:
banner175
İslamiyet'i seçen Ukraynalı kadın, Zehra ismini aldı
Denizli Müftülüğünde düzenlenen İhtida Merasiminde Hıristiyanlıktan İslam dinine geçen Yuliiya, ‘Zehra’ ismini alarak Müslüman oldu.
 
Müslüman olmak için İslamiyet’i araştırdığını ifade eden Yuliiya Zarudnia, kendi arzusuyla Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Allah’ın bir olduğuna inanıyordum. Müslüman olunca kendimi daha huzurlu ve mutlu hissediyorum” dedi.
 
İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Ortanca da ihtida merasiminde “Allah katında tek din İslam’dır. Araştırmaları sonucunda Müslüman olan Zehra kardeşimizi tebrik ediyorum. Kardeşimizin güzel dinimizi daha çok seveceğinden eminim. Rabbim yeni hayatında rızasına uygun bir hayat sürdürmeyi nasip etsin.” dedi.
 
Müslüman olan Yuliiya Zarudnia’ya İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin  Ortanca, tarafından ihtida belgesinin yanı sıra, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın hazırladığı Kur’an-ı Kerim’in Rusça meali hediye edildi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku