Gündem:
banner175
İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırıları Denizli'de protesto edildi

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının organizasyonuyla çok sayıda vatandaş, yeni tip koronavirüs tedbirlerine riayet ederek 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda bulunan Yeni Cami'nin avlusunda toplandı.

Burada, saldırılarda hayatını kaybeden Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılan ve dua eden katılımcılar, Türk ve Filistin bayrakları ile tekbir getirerek İsrail aleyhine slogan attı.

Grup adına açıklama yapan İHH İnsani Yardım Vakfı Denizli Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Vahap Yolcu, insanlık ve Müslümanlık vazifesini yerine getirmek için toplandıklarını belirtti.

Yolcu, "Bugün burada zalimin karşısında, mazlumun yanında olduğumuzu göstermek için bir araya geldik. Zalim İsrail karşısında, Filistin’e destek olmak istedik. Zalimler için yaşasın cehennem. Bizler, Suriye’de, Filistin’de, Doğu Türkistan’da, Myanmar’da, Arakan'da zulüm gören tüm Müslümanların yanında olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.DENİZLİ (AA)

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku