Gündem:
banner175
İstanbul uçuşları iptal
THY, Pegasus ve Anadolujet olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul-Denizli ve Denizli-İstanbul seferlerini iptal etti.
 
Buna göre Türk Hava Yolları’nın bu sabah 06:25’te Denizli’den İstanbul’a yapılması planlanan uçuş gerçekleştirilemedi. Aynı şekilde 07:45’te gerçekleşmesi gereken İstanbul-Denizli uçuşu yapılamadı.
 
THY bugün (26 Ocak) 18:55’teki Denizli-İstanbul, 23:25’deki İstanbul-Denizli, saat 20:20’deki İstanbul (Sabiha Gökçen)- Denizli ve 21:50’deki Denizli-İstanbul (Sabiha Gökçen) seferlerini iptal etti.
 
27 Ocak Cuma günü ise Sabiha Gökçen Havaalanı ve Çardak Havaalanı arasında gerçekleştirilen uçuşlarla birlikte 07:45’teki İstanbul-Denizli seferi ile 09:50’deki Denizli-İstanbul seferinin iptal edildiği duyuruldu.
Bu arada Pegasus ve Anadolujet firmaları da bugün (26 Ocak) karşılıklı seferlerini iptal etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku