Gündem:
banner175
İstanbul'daki hastane yangını sonrası soru: Binalarımız güvenli mi?
Hastanedeki yangın felaketinden çıkarılması gereken dersler olduğunu söyleyen Prof.Dr. Murat Şenel’in yazılı açıklaması şöyle:
“Yangın yönetmeliklerinin yenilenmesi, yeni yapılacak binalar ile ilgili bir takım düzenlemeler ve iyileştirmeler içerse dahi yaşadığımız bu felaket "mevcut binaların yangın güvenliği acaba yeterli midir?" sorusunu akla getirmektedir. Özellikle okul, kreş, hastane, sinema ve tiyatro salonları, kongre merkezleri gibi vatandaşlarımızın yoğun şekilde kullandığı mevcut yapıların yangın güvenliğinin ivedilikle masaya yatırılması gerekmektedir. Yanıcı ve yakıcı bileşenler içeren, kolayca tutuşabilen ve dünün teknolojisi ile üretilen cephe kaplama malzemelerinin kullanıldığı bu tür binaların şimdiden tespit edilmesi ve gerekli düzenlemelerin yapılması gerekmektedir.
 
İnşaat Mühendisleri Odası olarak bizler ilgili idareleri gerekli çalışmaları yapmaya, bir ajanda oluşturarak eylem planı hazırlamaya ve önlem almaya davet ediyoruz.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku