Gündem:
banner175
İşte Kahraman Çardak'ın Kahraman insanları
Çardaklılar darbeye direnmenin ve demokrasi kazanımının keyfini sürüyor. 15 Temmuz akşamı Çardak Hava Meydan Komutanlığı kontrolündeki askere havaalanına kargo uçağı gönderilmiş, 550 komando Ankara’ya gitmek üzere intikale başlamıştı.
 
Önce vatandaşlar komandoların önünü kesti, Vali Ahmet Altıparmak’ın talimatlarıyla havaalanında olağanüstü önlemler alınmış hem polis hem de darbe karşıtı komutanlar uçağı indirmemişti. Bu davranışları tüm Türkiye’e örnek olan Çardaklılar, darbeye karşı çıkıp demokrasinin kazanmasının keyfini yaşıyor.
 
Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk’ün makamında günün kahramanları bir araya geldi. Başkan Öztürk, komutanlar ve polisle omuz omuza oldukları bu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşıp, altına da şu notu düştü:
 

“15 Temmuz da yapılan darbe girişiminde, Denizli Valiliği, Denizli Büyük Şehir Bld. Başkanlı ile koordineli olarak; Çardak havaalanındaki olaylar Çardak Kaymakamlığı , Çardak Belediye Başkanlığımız, Çardak Hava Meydan Komutanlığımız, Çardak İlçe Emniyet Amirliğimiz, Çardak İlçe Jandarma Komutanlığımız ve tüm kahraman halkımızla birlikte bertaraf edilmiştir. Bu süreçte Asker ve Polis teşkilatımız Devletimizin yanında ve dimdik ayakta durmuştur. Tüm Belediye personeli, asker, polis ve Çardaklı kardeşlerime üstün gayret ve başarılarından dolayı şükranlarımı sunarım.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku