Gündem:
banner175
İsyanım teşkilata: Denizli'de yapılanlara kör, sağır, dilsiz kalamayız
Kamuoyunda geniş yankı bulan Kale İlçe Belediye Başkanı Erkan Hayla'nın partisinden istifa ettiğine yönelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, Denizli gündemine bomba gibi düşmüştü. Kamuoyunda çeşitli yorumlara neden olan bu istifanın ardından Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Basın Merkezinde basın mensuplarının karşısına çıkan Erkan Hayla sözlerine, "Dün akşam sosyal medya hesabından istifa ettiğimi duyurdum. Seçmenlerimden özür diliyorum" dedi.
 
BENİ ÜZDÜLER
"Partime ve politikalarına ayrılığım yoktur" diyen Hayla, "Benim isyanım Denizli il teşkilatınadır. Maalesef Denizli'de biz Reis-i sırtından vuruyoruz. Reis dünya ile boğuşuyor. Biz birbirimizi yiyoruz. Daha ona destek olacağımıza buralardan kuyusunu kazıyoruz. Bu beni misli ile üzüyor. Defalarca dile getirdim ama olmadı. Bazı arkadaşlar son atama için istifa etti demişler. O bardağı taşıran son atama. Hiçbir atamadan başkanların görüşü alınarak yapılmaz. Seçilmişler atanmışlara değişilmemeli" dedi.
 
KENDİMİ FEDA ETTİM
Ne İlçe Başkanı ne de belediye başkanının düşünesinin alınmadığını ifade eden Hayla, "Kimin ne düşündüğü kimsenin umrunda değil. Fikri sorulmuyor. Denizli'de olup biteni göstermek için birisi feda edilecekse o da ben olayım dedim" dedi.
 
7 Haziran seçimlerinden sonra FETÖ'nün Kaledeki yurduna el koydum. Ağır cezada yargılandım. Masama bile oturmuyorlardı. Bir gün partim beni çağırdı. Gittim anlattım başımdan geçenleri. Daha sözler bitmeden başkanım biz düşündük taşındık istifa etmene karar verdik dediler. Siz yazın ben istifa edeyim dedim. Şahin Tin ve Abdullah Şencan benden dilekçe aldılar. Gelinen nokta beni çok üzüyor" dedi.
 
KÖR-SAĞIR-DİLSİZ KALAMAYIZ
Denizli'de yapılanlara kör sağır dilsiz kalamayız. Denizli'de siyasetin tam işlediğine inanmıyorum. Sanki Denizli özellikle sola kaydırılıyor. Solculaştırılıyor. O yüzden tepki göstermek istedim. İnşaallah yapılan yanlışlıklar düzelir. Herkes erkenden başını ellerinin arasına alır ve düşünür. Denizli halkı için istiyorum. Seçilmişler hata yapma şansı az olan insanlarız. İnşaallah düzelir.
 
BAYRAMDAN SONRA VERECEK
İstifamı bayramdan sonraya Genel merkeze kendim vereceğim. Başka bir parti yok. Yola çıktığım insanları satmam. Kale’de hastanem yok. Doğum az oluyor. Benim hastaneme cerrah atanıyor. Bir ameliyat yapmadan Genel sekreter Yardımcısı oluyor. Bunlar FETÖ ile beraber çalıştılar.
 
AMİR, DEDİ GÖNDERME YAPTI
Müslümanların oyları ile amir olanlar müslümanları münafıklara boğduruyor. Bu sözüm ile Denizli'de amir kimse onu kast ettim. Yüzde 65 oy alan bir İlçenin stadı için 3 yıl aranmazken bir bürokrat için Sağlıklı Bakanlığı’nın aranması beni üzdü. Partimden büyüklerimden hiçbir destek almadım. İlçe halkım Başkanım siz sevilmiyorsunuz yalnızlaştırıyorsunuz diyor. Şu memlekette ne FETÖ yurduna ilk el koyan benim. 7 Haziran ve 1 kasım seçimlerinde en güçlü olduklarında el koydum. O günden sonra kötü oldum. Samanyolu tv  3 gün cinayetten  tutuklandı diye haberler çıktı. Bu nedenle sevmeyenler vardır.
 
İLÇEM SEVİYOR
İlçemde sevilmeyecek hiçbir şeye imza atmadım. Ben halkımla bütün olarak ilçede çok şey başardık. 3 yılda Kale’ye 35 milyon kiralık yatırım yaptım. Hala yaranamadıksa mutlaka bir şey vardır. Denizli'de AK Parti il teşkilatı göremiyorum. 
Kaynak: Denizli’de Siyaset.com

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku