Gündem:
banner175
Jandarmadan 'Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz” etkinliği
Pamukkale Irlıganlı Çok Programlı Anadolu Lisesi önünde gerçekleştirilen etkinliğe İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, Sarayköy Tosunlar İlk Öğretim Okulu bölgesindeki etkinliklere İl Jandarma Komutanı Yardımcısı Jandarma Yarbay Uğur Çağlar katıldı.
 
İl Jandarma Komutanı Metin Düz tarafından yaya geçitlerinde duran araç sürücülerine hazırlanan broşürler dağıtılarak, yayalara geçiş önceliğinin verilmesinin önemi konusunda bilgilendirme yaptı.
 
Uygulamaya katılan öğrenci ve vatandaşlara bilgiler veren Düz, 2018 yılında kaza yerinde ve hastanelerde toplam 1.487 yayanın hayatını kaybettiğini, meydana gelen ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarının %17’sinin yayaya çarpma şeklinde meydana geldiğini, toplam ölümlerin %22,3’ünü yayaların oluşturduğunu söyledi.
 
Genel olarak yaşanan trafik kazalarının azaltılmasına, yayaların korunmasına yönelik yürütülen etkinliklerin yanı sıra denetim faaliyetlerinin de aralıksız sürdürüleceği, bu maksatla her kolluk personeline görevleri esnasında ve dışında, resmi veya sivil olarak, Polis-Jandarma sorumluluk alanı gözetilmeksizin “Trafik Kural İhlali Tespit Tutanağı” düzenleme yetkisi verildiği, sürücülerin herhangi bir ceza ile karşı karşıya kalmaması için daha dikkatli olması gerektiği belirtildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku