Gündem:
banner175
Kaçak sayaç takan aboneye 63 bin 388 lira ceza
Deha 20 Gazetesi’nden Şengül Boz’un haberine göre; Emekli olan, ancak çöpten topladığı hurdalarla da aile bütçesine katkı yapan Mustafa Yılmaz, çöpten su sayacı buldu. Kendi evindeki sayaç bozulunca çöpten bulduğu ile bozuk sayacı değiştirdi. Ancak DESKİ görevlileri durumu farketti.
 
Sayaç değiştirme yetkisi sadece DESKİ’de olduğundan aboneye, kaçak su kullanma, mühürü sökma, mühürsüz sayaç kullanmak gibi suçlardan toplamda  63 bin 388 lira ceza kesildi.
 
Babasının emekli olduğunu ve geçinemediği için hurda topladığını söyleyen oğlu ise suçlarını kabul ettiklerini söyledi, cezanın indirilmesini istedi. Kardeşleriyle birlikte asgari ücretle çalıştıklarını söyleyen oğul Yılmaz “Ailecek yıllarca çalışsak bu parayı ödeyemeyiz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku