Gündem:
banner175
Kadın Meclisi'nden Cumhuriyet Bayramı kutlaması
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını düzenlediği etkinlikle kutladı. Kent Konseyi binasındaki kokteyl ile başlayan programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın eşi Berrin Zolan, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Kent Konseyi ilçe temsilcileri, muhtarlar, STK başkanları ve temsilcileri ile muhtarlar katıldı. Türk milletinin tarihi boyunca hür yaşadığını ifade eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, “Büyük şair diyor ki; Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım.’ Biz böyle bir ulusuz” dedi.
 
“Boyun eğmedik”
 
Türk milletinin her koşulda el ele olduğunun altını çizen Özen şunları söyledi: “An geliyor cephede Elif analar, Ayşe analar oluyoruz, an geliyor ihtiyaç olan her yerde yerimizi alıyoruz. Çünkü biz yıllar boyu hür yaşadık, kadını erkeği bir olarak boyun eğmedik. 15 Temmuz gecesi de bu birlik ve beraberliğimizi bütün dünyaya bir kez daha gösterdik. 29 Ekim denildiğinde Cumhuriyet denildiğinde duygularımız kabarıyor. Atamıza bize verdiği haklardan dolayı minnettarız. Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz bu vatan için canlarını feda etti. Biz de yeri geldiğinde canımızı vermesini bileceğiz.”
 
“Cumhuriyetin kuruluşu ve Cumhuriyet ile Kadın”
 
Konuşmanın ardından Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Okutmanı Nezahat Belen, “Cumhuriyetin kuruluşu ve Cumhuriyet ile Kadın”ı konu alan bir sunum gerçekleştirdi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku