Gündem:
banner175
Kadına karşı şiddete 'HAYIR' dediler
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği işbirliğinde 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü etkinlikleri kapsamında bir program düzenledi. Bayramyeri Meydanı’nda düzenlenen programa, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Kadın Meclisi üyeleri ve çok sayıda kadın katıldı. Kadın Meclisi Başkanı Özen, burada yaptığı konuşmada, şiddetin her türlüsünü kınadıklarını belirterek, kadına karşı şiddetin hiçbir meşru gerekçesi olamayacağını söyledi. Özen, "Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak hep 'sevgi emektir' dedik. Sevgi emek ister. Bizler artık şiddet istemiyoruz, artık mutlu yaşlanmak istiyoruz, şiddetsiz günler istiyoruz " dedi.
 
Turuncu renkli balon uçurdular
 
Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederek, her zaman kendilerine verdikleri desteklerden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını kaydederek, "Diliyoruz ki yüreğimizde sadece güzellikler kalsın. Denizlimin ve bütün dünyanın kadınları buna fazlasıyla layık. Hep birlikte mutlu yaşlanmak istiyoruz. Şiddetten uzak günler istiyoruz" diye konuştu.  Konuşmaların ardından Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler şiddetle mücadelenin sembolü olan turuncu renkli balon uçurarak kadına karşı şiddete "hayır" dedi. Daha sonra Başkan Osman Zolan, Kent Konseyi El Emeği Pazarı’nda el emeği göz nuru ürünlerinin satışını yapan kadınları ziyaret ederek bir süre sohbet etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku