Gündem:
banner175
Kadınlar 25 Kasım'da şiddete hayır diyecek
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” kapsamında bir etkinlik düzenleyecek. Kadınlar arasında dayanışma, birlik ve beraberliğin vurgulanacağı programda Kadın Meclisi, kadına yönelik şiddete “hayır” diyecek. 25 Kasım 2016 Cuma günü saat 13.00’de Denizli Büyükşehir Belediyesi önünde başlayacak program, saat 14.00’te Çatalçesme Oda Tiyatrosunda devam edecek. Tüm kadınları programa davet eden Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, “Kadına yönelik şiddet en büyük insan hakları ihlalidir. Bizler bu konumdaki kadınlar için çözüm bulmaya, yol göstermeye ve yalnız olmadıklarını hissettirmeye mecburuz” dedi.
 
“Kadınlarımızı bilinçlendirmek insanlık görevidir”
 
Şiddetin hangisine maruz kalınırsa kalınsın, insan olmanın onuruyla dik durulması gerektiğinin altını çizen Özen, “Kadınlarımız şiddete uğramaları halinde gerekli yerlere zamanında başvurmalı, gerekirse yardım ve sığınma talebinde bulunmalıdır. Kadınlarımızı bu konuda bilinçlendirmek ve devlet olarak bu konuda politikalar üretmek bir insanlık görevidir. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak kadına yönelik şiddete karşı mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu çerçevede düzenleyeceğimiz etkinliğe tüm kadınlarımızı davet ediyoruz” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku