Gündem:
banner175
Kahraman şoföre ödül
Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsüne bindikten sonra fenalaşan kadın yolcuyu hastaneye yetiştiren şoför Ahmet Tetik, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından ödüllendirildi. “İnsanlık ölmedi” dedirten olay 23 Kasım 2016 Perşembe günü saat 12 sıralarında yaşanmış, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 20 BLD 83 plakalı, 28/1 numaralı otobüsüne binen kadın yolcu fenalaşmasının ardından şoför Ahmet Tetik’in aldığı duyarlı kararla hastaneye yetiştirilmişti. Denizli’de büyük takdir toplayan olayın ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bugün Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gonca, Ulaşım AŞ. Genel Müdürü Turgut Özkan ve otobüs şoförü Ahmet Tetik’i kabul etti.
 
“En değerli varlık insandır”
 
Başkan Zolan, kabulde yapığı konuşmada şunları söyledi: “Sizinle ilgili güzel şeyler duyduk, Allah’ım sizden razı olsun. Ani gelişen olay karşısında vatandaşımızın sağlığını korumak için her türlü riski alarak hastaneye ulaştırdınız. Çok teşekkür ediyoruz. Yapılması gereken bu.” İnsanlara hizmet için var olduklarını vurgulayan Başkan Zolan, “En değerli varlık insandır. Bizim gösterdiğimiz bu hassasiyeti, otobüsün içerisinde yaşanan olayda siz de gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Zolan, soğukkanlılığını koruyarak, panik anında otobüsün güzergahından çıkıp hastayı hastaneye ulaştırdığı için şoför Tetik’i bir kez daha tebrik etti.
 
Eğitimin önemi
 
Şoför Tetik ise, “Sizleri örnek aldık. Ulaşım AŞ’de bizlere anlatılan dersler ve verilen eğitimlerle soğukkanlılığımızı koruyarak görevimizi sürdürmeye devam ediyoruz” diye konuştu. Konuşmanın ardından Başkan Zolan, şoför Tetik’i yaptığı duyarlı davranışın bir simgesi olarak altınla ödüllendirdi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku