Gündem:
banner175
Karussell Kids ; Toys ile Dünya Markaları Denizli'de
Katılımın bir hayli yoğun olduğu açılışa Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan katıldı. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci “Denizli için bu yeni oluşumu canı gönülden tebrik ediyorum” dedi. Kendi ilçeleri sınırlarında böylesine önemli bir yatırıma imza attığı için Çelikkol Grubu’na teşekkür eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise “Pamukkale ilçemizde bulunan Karussell Kids & Toys’u tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Çelikkol Grubu’na ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İş yaşamında kadın girişimcileri görmekten büyük gurur ve mutluluk duyduğunu belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ise “Çelikkol Grubu ve sevgili Simge Çelikkol’u canı gönülden tebrik ediyorum. Şehrimizde ve ülkemizde iş yaşamında daha çok kadın girişimci görmeyi diliyorum” şeklinde konuştu.

Karussell Kids & Toys’u Denizli’ye kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını ifade eden Simge Çelikkol; ‘’Karussell, kızımın doğumundan bu yana benim için bir hayaldi. Bugünleri görmek ve hayallerimin gerçekleşmesi mutluluk verici. İçime sinen bir iş olması için çok çalıştık. Kalite ve güvenin ulaşılabilir olması bizim için çok önemli. Artık Denizli, dünya markalarıyla Karussell sayesinde buluşabilecek.” dedi.

Çelikkol Grup Yönetim Kurulu Başkanı Melih Çelikkol “Karussell Kids & Toys ile şehrimize de katma değer sağladığımızı düşünüyorum. Markamız için çok heyecanlı ve umutluyum. Umuyorum ki çok daha güzel yerlere de gelecek. Çelikkol Grubu olarak önemli yatırımlara imza atmaya devam edeceğiz” dedi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku