Gündem:
banner175
Kayyum atanan FETÖ şirketleri ne olacak?
Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kahvaltı düzenledi. Polisevindeki kahvaltıda gündem FETÖ operasyonları ve kayyum atanan şirketler oldu.
 
Vali Altıparmak, bugüne değin, FETÖ’den Denizli’de toplam 755 kişinin tutuklu bulunduğunu, 216 kişinin halen firarda olduğunu açıkladı.
 
Denizli’deki 33 firmaya kayyum atandığını da belirten Vali Altıparmak, “Şirketin kasasını boşaltmışlar sonra iflas erteleme istemişler. Ortalıkta akıl almaz hatır çekleri dolaşıyor. Dürüst bir tüccarın gideceği bir yöntem değil bu. Devleti kandırmak için kendi aralarında inanılmaz yöntemler bulmuşlar” dedi.
 
Kayyum atanan firmalarda öncelikle çalışanların ve tedarikçilerin paraları ile vergi ve SGK borçlarının kapatıldığını belirten Vali Altıparmak, “Kayyumun incelemesi sonucunda şirket devlete kalacaksa kalacak, değilse satışa çıkarılacak. Ama şimdilik böyle bir durum yok, satışa çıkarsa zaten ilan edilir” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku