Gündem:
banner175
Kendi Parmaklarını Kendi Kesiyor

 


Görenler, duyanlar manzaraya inanamıyor. Hatta Adil Akarsu'ya 'deli misin?' diye soranlar var. 50 yaşından sonra şeker hastalığı başlayan Adil Akarsu ayak parmaklarında ağrılar ve morarma başlayınca hastaneye başvuruyor ve doktordan parmaklarının kesilmesini istiyor.

Ancak tedavi kapsamında doktordan 'ret' cevabı alan Akarsu'nun ilk işi ise hastaneden çıkar çıkmaz ilk parmağını kesmek oluyor. Akarsu 5 yıldan bu yana kendi imkanlarıyla tam 6 parmağını kesmiş.

DOKTORLAR BİLE ŞAŞTI KALDI

İlk parmağını 65 yaşında kestiğini ama çok korktuğunu anlatan Akarsu, "Şeker hastası olduğum için ayaklarımda kan dolaşımı zayıf oluyor. Morarma ve ağrı başlayınca doktora gittim. Doktora tedaviyle geçmeyeceğini kesilmesini istediğimi söyledim.Doktor 'hayır tedavi etmeliyiz' deyince, bende kendim keseceğimi söyledim. Doktor şaşkınlıkla nasıl keseceğimi sordu. Bende bir kütüğün üzerine koyarak keseceğimi söyledim. Doktor olur mu öyle diyerek şaşırdı kaldı. Sonra eve geldim keski, kerpeten ve çekiç hazırlayarak ilk parmağımı kestim" dedi.

GÖRENLER, DUYANLAR 'DELİ MİSİN?' DİYE SORUYOR

İlkinde yine hastaneye gitmek zorunda kaldığını söyleyen Akarsu, "Pamuk, merhem gibi malzemeleri hazırladıktan sonra keskiyi parmağımın üzerine koydum ve çekiçle vurarak kestim. Ama çok heyecanlandım ve korktum. Ben bu kadar kan akacağını tahmin edemedim. Hatta evin içi kan olunca eşim bayılacaktı. Sonra beni acil servise götürdüler. Bayan doktor 'nasıl kesersin' diyerek o da şaştı kaldı. Şu ana kadar 6 parmağımı kestim. Görenler veya duyanlar bana deli misin? diye soruyor" diye konuştu.

Kimsenin böyle bir yol denememesi gerektiğini de söyleyen Adil Akarsu son olarak espri yapıyor ve "Bu işlemler sonrası kolaylıklar doğdu, abdest alırken çok rahat oluyor" diyor.



banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Emin 11 yıl önce

yazık , günah

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku