Gündem:
banner175
Kent Konseyi ailesi iftarda buluştu
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Meclisleri geleneksel olarak düzenlenen iftar programında buluştu. İftara Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, El Emeği Pazarı Başkanı Ayşe Alancı, Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Arzu Subakan Kabukçu ve Kent Konseyi Meclislerinin yönetim kurulu üyeleri katıldı. "Ailemiz her geçen gün büyüyor" diyen Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, “Her yıl olduğu gibi bu yılda Kent Konseyi ailesi ile iftar programında bir araya gelelim istedik. Tüm gönüllülerimiz burada. Kent Konseyi ailemiz her geçen gün büyümeye devam ediyor” diye konuştu.
 
Kent Konseyi gönüllerine teşekkür
 
Kent Konseyi meclislerinde görev yapan herkese teşekkür eden Değirmenci, “Sizler karşılık beklemeden, bu şehir için gece gündüz demeden gönüllü olarak çalışan mesai arkadaşlarımızsınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Evinizden, işinizden, ailenizden ve çocuklarınızdan fedakarlık ederek 'Denizli’deki hemşehrilerimiz için, Denizli için neler yapabiliriz?' diye dertlenen insanlarsınız. Bilindiği gibi Kent Konseyi gönüllülük esasına bağlı olarak çalışan bir sivil toplum örgütü.  İnşallah bu çalışma tempomuzu bayramdan sonra artırarak devam ettireceğiz. Bu yıl da Cankurtaran kampımızda gençlere, çocuklara ve kadınlara yönelik programlarımız olacak” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku