Gündem:
banner175
Kimlik değişimi için Nüfus Müdürlüğü Cumartesi günü de açık
Yeni kimlik kartlarına geçişte ; 1 milyon nüfuslu Denizli’de 191 bin 335 kişi kimliğini yeniledi. Denizli Valiliği’nin yaptığı açıklamada, 1 Ocak 2018’den itibaren fiyatların değiştiğini ve nüfus müdürlüklerinin fazla mesai yapacağını duyurdu.

Valilik’ten yapılan açıklamada, “Kanuni bildirim süresi dışında doğum nedeniyle ve değiştirme nedeniyle düzenlenen kimlik kartı bedeli 18,50 TL, kayıp nedeniyle düzenlenen kimlik kartı bedeli 37,00 TL, uluslararası aile cüzdanı  bedeli 98,50 TL olarak belirlenmiştir. Kimlik bedeli başvuru sırasında peşin olarak tahsil edilir. Yurt içinde 30 gün, yurt dışında 60 gün içinde bildirilen doğum olaylarına ilişkin olarak T.C. Kimlik Kartı başvurusunda bulunulması durumunda herhangi bir bedel alınmaz” denildi.

Yeni kimlik kartlarına geçişte aksaklık yaşanmaması için 31 Ekim’e kadar nüfus müdürlüklerinin mesaide olacağının belirtildiği açıklamada, “04.01.2018-31.10.2018 tarihleri arasında mesai saatleri dışında hafta içi 17.00-18.30 saatleri, cumartesi günleri de 09.00-17.00 saatleri arasında açık bulundurulacaktır” denildi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku