Gündem:
banner175
Kızılcabölük Off Road merkezi oluyor
Pamukkale Off Road Spor Kulübü (PADOFF) tarafından Denizli Büyükşehir Belediyesi desteğiyle düzenlenen Kızılcabölük Off Road Oyunları nefesleri kesti. Büyük bir heyecana sahne olan yarışmayı Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Kaymakamı Ahmet Varol, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli, davetliler ve çok sayıda vatandaş izledi. Katılımın yüksek olduğu yarışmada büyük mücadele veren sürücüler dereceye girebilmek için çaba sarf etti. Yüksek bir tempoda yaklaşık 5 saat süren oyunlarda; zaman zaman takla atan, aks kesen, yolda kalan sürücüler, zirvede yer alabilmek için kıyasıya yarıştı. Bazı araçlar ise teknik arıza nedeniyle yarışı tamamlayamadı.
 
27 ARAÇ YARIŞTI
 
27 aracın yarıştığı oyunlarda Denizli’nin yanı sıra Aydın, Konya, Fethiye, Marmaris ve Beyşehir’den de yarışçılar katıldı. Motor hacmine göre 4 ayrı kategoride dereceye giren sürücülere kupaları verildi. 2 tur 3 etap üzerinden koşulan ve 20 farklı engel bulunan pistte genel klasman birinciliğini ise Niyazi Gören kazandı.
 
“KIZILCABÖLÜK BİR OFF ROAD MERKEZİ HALİNE GELECEK”
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, birçok off road sporcusunun yarışma nedeniyle Kızılcabölük’e geldiğini belirterek, “İnşallah bu organizasyon daha da büyüyecek ve Kızılcabölük bir off road merkezi haline gelecek” dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin destek verdiği 22’nci Kızılcabölük Kültür Sanat Tekstil ve Moda Festivali’ni de anlamına uygun bir şekilde devam ettireceklerini vurgulayan Başkan Zolan, “Biz Büyükşehir Belediyesi olarak nerede bir güzelliğimiz varsa onu yaşatmaya devam edeceğiz demiştik. Çok şükür bunu yerine getirmek için gayret gösteriyoruz” diye konuştu.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku