Gündem:
banner175
KKTC'li Bakandan Başkan Zolan'a ziyaret
Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Denizli'ye gelen KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Bakan Kemal Dürüst, “Burada bulunmaktan ve sizlerin arasında olmaktan mutluluk duydum. Anavatan'da olmak Türkiye Cumhuriyeti’nde olmak bizim için çok özel bir duygu. Denizli ile bağlarımızı güçlendirebilmek için buradayız. KKTC ile Denizli arasında kurulacak köprü ile birçok projenin hayata geçirilebileceğini düşünüyorum” dedi.
 
"Denizli özel bir şehir"
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Sizi ağırlamaktan onur duyduk. Denizli’ye hoş geldiniz. Denizli kendi özelinde birçok güzelliği içinde barından bir şehir. Denizlimiz tarım, sanayi ve turizm gibi çok farklı sektörlerde ülke ekonomisine ciddi katkılar sunuyor. Biz de şehrimize belediye hizmetleri noktasında en iyi şekilde hizmet ediyoruz. Sizi aramızda görmekten mutluluk duydum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku