Gündem:
banner175
Koit-19 testi pozitif çıkan hasta Muğla'da düğünde bulundu

Sağlık Müdürü Berna Öztürk’ün koronavirüs mücadelesi ile ilgili farkındalık yaratmak adına vakalara yönelik yaptığı sosyal medya paylaşımları sürüyor.
 
Bir süre önce düğün hazırlığı yapan iki gelinde koronavirüs tespit edildiğini duyuran Öztürk, bu kez de korona testi pozitif çıkan bir hastanın Muğla’da bir düğünde bulunduğunu açıkladı.
 
Öztürk paylaşımında, “An itibari ile Covid pozitif gelen bir kişiyi maalesef ki Muğla tarafında bir düğünde bulduk. Sağlık ekiplerimiz düğüne filyasyona gidiyor. MASKE MESAFE HİJYEN dedik. Kurallara uyulmazsa bu yasakları getirir dedik. Çok çalıştık. Hem hastalarımızı tedaviye hem de hastalık yayılmasın diye bilgilendirmeye çalıştık. Tekrar tekrar söylemek istiyorum, Yeniden düğünlerimizi kutlayalım, el ele halay çekip zeybek oynayalım istiyorsak #Maske#Mesafe#Hijyen” ifadelerine yer verdi.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku