Gündem:
banner175
Köksal Semerci yeniden başkan
Divan Başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol’un yaptığı genel kurula katılım yoğun oldu. Kongrenin açış konuşmasını yapan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Köksal Semerci, görev  süresi içerisinde yaptığı çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi aktardı. Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi.  İki adayın yarıştığı genel kurulda bin 931 kayıtlı üyeden bin 375’i sandığı gitti. Genel kurulda kullanılan oyların bin 214’ünü alan   Köksal Semerci, yeniden Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına seçildi. Diğer aday Bekir Taşçı ise 161 oyda kaldı.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardında teşekkür konuşması yapan Oda Başkanı Köksal Semerci,
"Şahsım ve arkadaşlarıma gösterdiğiniz teveccühe teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıydı ve bu yarışı biz kazandık. Bundan önceki dönemde olduğu gibi bundan sonraki süreçte de  Şoför esnafına hizmet etmek ve sorunlarına çözüm bulmak için buradayız. Odamızın olanaklarından herkes eşit yararlanmaya devam edecek" dedi.

Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Köksal Semerci, Osman Şimşek, Süleyman Keskin, Ümit Başkaya, Onur Küçükaycan, Ercan Çalışkan, Bekir Özen, Muzaffer Çoruhli, Bahri Özen, Musa Çelikkol, Özkan Cemal Çaptuğ.

 Kaynak: Akishaber.com.tr
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku