Gündem:
banner175
Küçük Vali'den garnizon komutanına kapıları açın talimatı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Turgay Mersin Ortaokulu öğrencileri Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti. Vali Altıparmak, etkinlikler kapsamında Makamını 5. sınıf öğrencisi Berranur Taş’a devretti.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarete; İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Vural, Okulu Müdürü Abdullah Hasanoğlu, İngilizce Öğretmeni Halet Taş, öğrenciler Berranur Taş, Şerefhan Sağlık ve Sıla Kurucu katıldı.
Vali Dr. Ahmet Altıparmak ziyaretlerinden dolayı öğrencilere teşekkür ederek bayramlarını kutladı. Vali Altıparmak daha sonra Valilik Makamını 5. sınıf öğrencisi Berranur Taş’a bıraktı. Minik Vali Berranur Taş ise grevi devraldıktan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı, Merkezefendi Kaymakamı, Rektör, İl Milli Eğitim Müdürü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterini arayarak bir dizi talimatlar verdi.
 
Denizlihaber.com’da yer alan habere göre; Küçük Vali Garnizon Komutanı Albay Gültekin Yaralı’yı arayarak kışlada askerlerle öğrencilerin buluşturulmasını istedi ve “Kışlanın kapısını çocuklara açın” dedi.  
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku