Gündem:
banner175
Menderes'in can çekiştiğini gösteren son fotoğraflar
Büyük Menderes Nehri’nin bazı noktalarında su değil, lağım suyu akıyor. Suyun belli yerlerinde her hangi bir canlının yaşaması mümkün değil. İlçe merkezi ile Çivril ve Çal’daki çok sayıda mahallenin kzanalizasyonu Büyük Menderes’e akıyor.
 
Ayrıca evsel, kimyasal ve fabrika atıkları da menderesi katlediyor. Çevreciler isyan ediyor ama değişen bir şey yok. Sorun ile valilik, ne kaymakamlıkla, ne Çevre Müdürlüğü hiç kimse ilgilenmiyor. Çevreciler ise sadece isyan edebiliyor, konuyu sık sık gündemde tutuyor.
 
Doğa20 Yürüyüş Grubu ile birlikte Menderes Yolu yürüyüşüne katılan çevreci ve doğa yüyürüşçüsü Fazıl Çolak, Menderes’in can çekiştiğini gösteren fotoğrafları paylaştı. Menderes’in 5 ayrı noktasından fotoğraf çeken Çolak, “ “Elimizden bir şey gelmiyor. Yetkililer kılını kıpırdatmıyor. Ayıptır, günahtır. Büyük Menderes’de büyük bir felaket yaşanıyor” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
vatandaş 6 yıl önce

resimleri neden koymadınız??????????

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku