Gündem:
banner175
Merkezefendi ve Pamukkale'de pazar yerlerine yasak ayarı
Pandemi kuralları nedeniyle hafta sonu tam gün sokağa çıkma yasağı yürürlüğe girdi. Bu hafta sonundan itibaren yürürlüğe girecek sokağa çıkma yasağı nedeniyle kentin merkez ilçeleri Merkezefendi ve Pamukkale’de cumartesi ve pazar günleri kurulan pazar yerlerine yeni düzenleme getirildi.

MERKEZEFENDİ’DE HAFTA SONU PAZARLARI NE ZAMAN KURULACAK
Merkezefendi Belediyesi, ilçede hafta sonu kurulan pazaryerlerinde sokağa çıkma kısıtlamasına uygun olarak yeniden düzenleme yaptı. 

Cumartesi günleri kurulan Karaman, Yenişehir, Mehmet Akif Ersoy, Karahasanlı, Yeşilyayla ve Çeltikçi Pazarları Cuma günleri, pazar günleri kurulan Sevindik, Merkezefendi, Hallaçlar ve Gültepe Pazarları ise Pazartesi günleri kendi yerlerinde kurulacak. 

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, hem vatandaşın hem de esnafın mağdur olmayacağını söyledi. Başkan Doğan, “Pandemi tedbirleri kapsamında alınan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle hafta sonları kurulan pazarlarımızı Cuma ve Pazartesi gününe aldık. Sokağa çıkma kısıtlamaları bu şekilde devam ettiği sürece pazarlarımızın günleri bu düzende olacak. Bu sayede hem hemşerilerimizin ihtiyacını karşılayacağız hem de pazarcı esnafımız mağdur olmayacak” diye konuştu.

PAMUKKALE’DE PAZARLARA YASAK AYARI
Pamukkale Belediyesi de pazarlara sokağa çıkma yasağı ayarı yaptı. Buna göre Cumartesi günleri açılması gereken 6 pazar Cuma gününe alınırken, Pazar günü açılması gereken 4 pazar ise pazartesi günü hizmette olacak.
Cumartesi günü açılması gereken Fatih, Dokuzkavaklar, Kuruçay, Zeytinköy, Güzelköy ve Kocadere pazarları Cuma günü yerlerinde açılacak. Pazar günü açık olması gereken Bağbaşı, Pelitlibağ, Pınarkent ve Karakova pazarları da Pazartesi günü kurulacak.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku