Gündem:
banner175
Milletvekili Özkan, aynı gün 4 ayrı ilçede 11 ayrı programda vatandaşla görüştü
Ak Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili adayı Cahit Özkan, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde Denizli’yi adım adım dolaşıyor, hemşehrileriyle buluşuyor.  Cahit Özkan, Çardak’ta ilçe mitingine katılırken,  Sarayköy’ün Duacılı, Sığma, Ahmetli ve Tosunlar mahallelerinde hemşehrileriyle kucaklaştı. Pamukkale ilçesi Dokuzkavaklar mahallesinde mahalle buluşmasına katılan Özkan, Denizli’deki esnaf odalarıyla bir araya geldi. Pamukkale ilçesi Deliktaş mahallesinde esnafları ziyaret eden Milletvekili Özkan, özel bir firmayı da ziyaret ederek çalışanları ile görüştü.  Honaz’ın gözde işletmelerinden birini daha ziyaret eden Özkan, burada firma sahipleri ve çalışanlarına yapmak istediği projeler hakkında bilgi verdi. HÜDA PAR Denizli İl Başkanı Hacı Şani ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Cahit Özkan,  HÜDA PAR teşkilatı ile istişarelerde bulundu.

Adım adım Türkiye Yüzyılı’nı anlatıyor
Özkan, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin önündeki en büyük hedefin, dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olmak olduğunu vurguladı. Bu hedefe ulaşmak için de ülkenin her alanda büyümesi gerektiğini belirten Özkan, Ak Parti iktidarlarının son 21 yılda gerçekleştirdiği ekonomik reformlar ve yatırımların bu hedefe doğru önemli bir adım olduğunu ifade etti. Özkan, Türkiye'nin sahip olduğu genç ve dinamik nüfusun, teknoloji ve inovasyon alanında da önemli bir güç olacağına işaret etti. Bu yüzden, Ak Parti hükümetinin teknolojik gelişmeleri takip etmek için AR-GE çalışmalarına önem verdiğini ve Türkiye'nin yerli teknolojileri geliştirerek dünya pazarında rekabet edebilir hale getirmek için çalıştığını söyledi. Denizli Milletvekili Cahit Özkan, ayrıca ülkenin güçlü bir savunma sanayisi oluşturmak için de çalışmalar yürüttüğünü belirtti. Özkan, Türkiye'nin milli savunma sanayisi alanında elde ettiği başarıların, ülkenin bağımsızlığına ve güvenliğine katkı sağladığını söyledi. Son olarak, Özkan, Türkiye'nin tarihi ve kültürel zenginlikleriyle de dünyada önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı. Türkiye'nin turizm potansiyelinin yüksek olduğunu belirten Özkan, Ak Parti hükümetinin turizm sektörüne yatırım yaparak ülkenin turizm gelirlerini artırmaya çalıştığını ifade etti.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku