Gündem:
banner175
Milletvekili Tin'den sosyal medya uyarısı
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye’nin huzuruna kastedenlere kaos tüccarlığı yaparak destek verenlerin ülkenin birliğine gölge düşüremeyeceğini ve bedelini çok ağır ödeyeceklerini söyledi.

Milletvekili Şahin Tin; “Birlik ve beraberliğimize dönük hain terör saldırıları yüreğimizi yakıyor, canımızı acıtıyor. Öfkeleniyoruz ancak yaşanan olaylar karşısında aklıselimle hareket etmek ve sağduyulu davranmak durumundayız. Hain terör planlarını hayata geçiren alçakların esas gayesi ülkemizin huzuruna kastederek, kaos tüccarlığı yapmak ve birliğimize gölge düşürmektir. Sosyal medya, toplu taşıma araçları ve kahvehaneler başta olmak üzere kalabalık ortamlarda halkımızı yalan yanlış beyanlarla kin ve nefrete teşvik etme, kavga ortamı üretme gayretinde olan kuklalara ve onların akıl hocalarına devletimiz hak ettikleri cevabı istedikleri dilden verecek güce sahiptir. Devletimize dil uzatarak kalemşörlük yapan hainlere milletimiz mili feraset örneği sergileyerek hak ettikleri cevabı bugüne kadar nasıl verdiyse bundan sonrada aynı şekilde verecektir. Kutsal ve ortak değerlerimize yapılan saldırılar bizim milli duruşumuzu asla bozamayacaktır. Milletimiz müsterih olsun. Provokasyonlara gelmesin. Devlet aklı bu sancıyı da savacaktır” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku