Gündem:
banner175
Milyon doları geri istedi, soruşturma açıldı
Ankara’da çalıştığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nda memur olarak çalışırken ihraç edilen ve Denizli’deki evinde valiz ve ayakkabı kutuları içinde 989 bin 658 dolar ile 50 bin 550 euro ele geçirilen memur Mesut T. Paraları danışmanlık ücreti karyılığında aldığını ileri sürdü.
 
PARANIN İADESİNİ İSTEDİLER
Ankara Cumhuriyet Savcılığı’nın yaptığı soruşturma kapsamında gözaltına alınan memur Mesut T.’nin polisteki ifadesinde para kaynağını ‘danışmanlık’ olarak gösterdiği belirtildi. Ankara’ya gönderilen memurun parayı aldığını iddia ettiği firma yetkilileri de paranın kendilerine ait olduğunu ileri sürerek iadesini istedi.
 
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Ancak bu miktarda paranın bir memura danışmanlık hizmeti karşılığında verilmiş olamayacağını değerlendiren savcılığın, paranın sahibi olduğunu ileri  sürerek, iadesini isteyen bir firmanın yetkilileri ile 2 avukatı hakkında da soruşturma başlattığı belirtildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku