Gündem:
banner175
Mimarlar Odası'nda seçimden iki hafta sonra yönetim değişti
Mimarlar Odası Denizli Şubesi, iki hafta önceki genel kurulunun ardından ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı. İlk toplantıda bir sürpriz yaşandı. Mevcut Başkan Suat Bilgi tekrar başkanlığa aday olmuş ve Serdar Alayont’la yarışmıştı. Ancak mevcut başkan Bilgi’nin listesinden sadece iki isim yönetime girebildi.
 
Seçimi kaybeden Bilgi, yönetim kurulu üyesi olarak geldiği ilk toplantıda istifasını sundu. Bilgi, yeni yönetime başarı diledi. Bilgi’nin istifasının ardından Mehmet Serdar Alayont’un listesinde yer alan ilk yedek üye Jülide Öz yönetime davet edildi.
 
İstifanın ardından yeniden şekillenen Mimarlar Odası Denizli Şubesi Yönetim Kurul üyeleri görev dağılımı şu şekilde yapıldı: Mehmet Serdar Alayont başkanlığındaki yeni yönetimde, Özlem Duru Kabel başkan yardımcılığı, Mehmet Dinçer oda sekreterliği, Serdar Sarı ise sayman üyeliği görevini aldı. Buket Dalaman, Işıl Mete ve Jülide Öz de üye olarak görev yapacak.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku