Gündem:
banner175
Minibüste engelliye ‘kilolusun' işkencesi
Tam da Dünya Engelliler Günü’nde Denizli’de rezalet yaşandı. 37 yaşındaki yüzde 80 özürlü Erdinç Irmak’ın ablası Ayşe Irmak’ın sosyal medyadaki paylaşımından sonra insanlık dışı uygulama ortaya çıktı.
 
İKİ DURAK SONRA İNDİRDİ
Mericulukus.com’un haberine göre Hürriyet İlkokulunda özürlü kadrosunda görev yapan Erdinç Irmak, Bağbaşı’ndaki evine gitmek için 20 M 0452 plakalı Yeniyol hattı minibüsüne bindi. Ancak 150 kilo ve 2,05 boyunda olan Erdinç, 100-150 metre sonra duran minibüsten indirildi. Evine başka yollarda ulaşan Erdinç, durumu ailesine anlattı.
 
SOSYAL MEDYADA YER ALDI
Abla Ayşe Irmak da olanları sosyal medyadan anlattı ve korkunç insan ayrımı o zaman ortaya çıktı. Abla Ayşe, minibüs şoförünün çok yer kapladığı için kardeşini indirdiğini, Erdinç’in de özürlü olduğu için ses çıkarmadan minibüsten indiğini anlattı:
 
ABLANIN HAKLI TEPKİSİ
“Kardeşim iki dakika geçmeden çok yer kaplıyorsun diye indirilmiş. Şu an sinirden yerimde duramıyorum. Gerekli yerlere telefonla şikayetlerimi yaptım. Annemi bırakıp kardeşimi almaya gidemedim.  Terbiyemi bozmadan sadece soruyorum; 20. 5cm ve 150 kilo olması, dolmuşuna binmene engeldi, niye aldın? %80 özürlü bir kamu görevlisine akşam mesai bitiminde bunu nasıl yaparsın? Benim, insanlıkla ilgili kalan son ümidim de bu akşam bitti’’
 
ŞOFÖRÜN ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK
Minibüsün şoförü M.A.D. yine mericulukus.com’a açıklama yaparak Erdinç’i kilolu diye indirdiğini kabul etti ve “Erdinç Irmak’ı tanımıyorum ama dolmuşa bindiğinde çok sıkıştı. Rahat edemedi. Sıkıldı. Ben de bu durumu hemen fark ettim ve otobüs durağına kadar geldikten sonra ona hadi sen in otobüsle git daha rahat edeceksin dedim.” Diye konuştu.
 
ODA BAŞKANI: GEREKEN YAPILACAK
Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Koksal Semerci ise kendilerine şikayetin ulaştığını, incelemenin ardından gereğinin yapılacağını söyledi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku