Gündem:
banner175
Miting, şölen havasında geçecek
Denizli Valiliği’ndeki toplantıya; Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektör V. Hüseyin Bağ, Baro Başkanı Av. Müjdat İlhan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, CHP İl Başkanı H. Teoman Sancar, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Ticaret Odası Başkan V. Salih Sarıkaya, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Denizli OSB Müdürü Tanju Beştaş ve Denizlispor Kulüp Başkanımız Süleyman Urkay katıldı.
 
Toplantıda, mitingin şölen havasında geçmesi için tüm tedbirlerin alınması görüşülürken, toplanto sonrası yapılan açıklamada, “O gece ve sonraki gecelerde de meydanları boş bırakmayan vatandaşlarımız aradan 20 gün geçmesine rağmen ilk günkü inanç, irade ve heyecan ile katıldıkları Demokrasi Nöbetlerinin finalini 7 Ağustos 2016 Pazar günü meydanlara çıkışının 23. gecesinde şölen havasında gerçekleştirilecek “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” ile sonlandırılacak” denildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
altay 8 yıl önce

musa çelikkol un oğlu fetö cü oldugu için tutuklanmadı mı?.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku