Gündem:
banner175
Motosikletindeki yılanla 93 kilometre gitti

İNİNCE GÖRDÜ

Ozan Akakça, sabah saatlerinde Beyağaç’tan yola çıktı. Atalar Mahallesi’ne geldiğinde kaskını başından çıkarıp motosikletin gidonuna astı. Motosikletteki çantasından eşyalarını aldıktan sonra, kaskını da almak için tekrar kaska yöneldiğinde yılanın kuyruğunu gören Ozan Akakça şok geçirdi.
 

ÇOK ZEHİRLİ BİR YILAN TÜRÜ
Ozan’ın babası Denizlili doğa gezgini ve fotoğraf sanatçısı Zeki Akakça, yılanı kuyruğundan tutup kaskın içinden çıkardı. Yılanın daha önce de karşılaştığı, çok zehirli Bozyörük yılanı olduğunu gören Akakça, ısırılma ihtimaline karşı bıraktı.
 

MUHTEMELEN MOTORUN BAŞKA YERİNDEYDİ

Başından geçenleri facebook hesabından paylaşan Ozan, “Kask kafamdaydı yılan muhtemelen motorun başka bir yerindeydi, ben eşyaları indirirken kaskı motorun üstüne koydum geri alacağımda gördüm yılanı” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku