Gündem:
banner175
Muhtarlara yangın eğitimi
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Gönüllü İtfaiyecilik Programı kapsamında, Çal İlçesi’ndeki mahalle muhtarlarına temel yangın bilgisi ve yangın tankerlerinin kullanımı konusunda temel ve uygulamalı eğitim verdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Murat Başlı’nın katıldığı eğitim Çal Tarım İlçe Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Eğitimde; yanma, yangın, yanıcı maddeler, yangın çıkış nedenleri, yangın söndürme maddeleri ve usulleri ile yangın esnasında yapılacaklar, yangında tahliye konularında bilgi verildi.
 
Uygulamalı eğitimler veriliyor
 
Temel eğitimin ardından uygulamaya geçen muhtarlar, daha önce Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelere dağıtılan yangın söndürme tankeri ve yangın söndürme tüpleri ile kontrollü olarak çıkarılan yangınları söndürdüler. Aldıkları eğitimin uygulamasında oldukça başarılı olan muhtarlara, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Murat Başlı “Katılım Belgesi” verdi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku