Gündem:
banner175
'O genç AMATEM'in takibinde”
Denizli Valiliği’nin halk gününe katılarak Vali Hasan Karahan’dan uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle oğlunun tutuklanmasını isteyen baba ile ilgili açıklama geldi.
 
 
Denizli Valisi Hasan Karahan’ın imzasıyla yayınlanan açıklamaya göre, bahsi geçen oğul, Şubat 2015’te Zeytinköy Mahallesi’ndeki bir evden eroin alırken polise yakalandı. O dönem yaşı küçük olan oğul ve bir arkadaşı gözaltına alındı, çocuk şubedeki işlemlerinin ardından ‘Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan’ adliyeye sevk edildi ama sevcilikça serbest bırakıldı.
 
Oğul, 6 Nisan 2017’de AMATEM’e yattı ve 12 Nisan günü tedavisi tamamlanıp taburcu edildi. AMATEM tarafından halen takipte olan genç en son babasının valiliğe gittiği gün AMATEM’de reçete yazdırdı.
 
O AÇIKLAMA
Denizli Valiliği’nden konuya ilikin yapılan açıklamanın tamamı şöyle:
 
Bugün ve dün bazı basın-yayın organlarında çıkan ‘Baba Oğlunun Tutuklanmasını İstediği’ yönündeki haberler üzerine aşağıdaki açıklamaların yapılması uygun görülmüştür.
 
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürülüğümüz görevlilerimizce uyuşturucu madde paketlendiği ve satışının yapıldığı yönünde bilgiler alınan ilimiz Zeytinköy mahallesi 5114 Sk. No:2 Denizli sayılı ikametin civarında tertibat olan görevlilerimizce 22.02.2015 günü saat 20:40 sıralarında ikametten çıkan yaşları küçük F.B. ve M.G. isimli şahıslardan M.G.’in üzerinden 41 fişek halince toplam daralı 7,5 gram Eroin Maddesi ele geçirilmiş, şahısların yanına gelen ve bahse konu ikamette oturan R.Ç. isimli şahıs yakalanmış, alınan arama kararına istinaden yapılan aramada ikamette bulunan M.Ç.’in üzerinden 1 fişek halince 2 gram esrar maddesi, yaşı küçük Muhammed GÖKSU’nun üzerinden 4 fişek halinde 0,62 gram eroin maddesi ele geçirilmiştir.
 
Yaşları küçük M.G. ve Muhammed GÖKSU, Çocuk Şube Müdürlüğünce Uyuşturucu Madde Ticareti yapmak suçundan 23.02.2015 günü sevk edildikleri Cumhuriyet Başsavcılığınca serberst kalmışlardır.
 
F.B. bilgisi alındıktan sonra salıverilmiş, şüpheliler M.Ç. ve R.Ç. haklarında hazırlanan Uyuşturucu Madde sTicareti Yapmak suçundan 23.02.2015 günü sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmışlardır.
 
 
Daha önceden Denizli Devlet Hastanesi Denetimli Serbestlik Polikiliniği tarafından takip edilen Muhammed Göksu 19 yaşında olup, 06.04.2017-12.04.2017 tarihleri arasında Opioide bağlı bağımlılık sendromu tanısı ile Denizli Devlet Hastanesi AMATEM’e yatışı yapılmıştır. Tedavisi sonrası taburcu olan hasta AMATEM Polikiliniği tarafından takiplidir ve tedavisi sürdürülmektedir. En son 10.10.2017 tarihinde AMATEM  Polikliniğine başvuran hastanın gerekli tetkikleri yapıldığı ve reçetesinin düzenlendiği bildirilmiştir.
 
Hasan KARAHAN
VALİ
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku