Gündem:
banner175
O kutu ile ilgili ses çıktı
Denizli’deki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan iş adamları ile birlikte V.K de 19 Ağustos’ta tutuklanmıştı. Geri dönüşüm işi yapan V.’nin babası Hasan Kartlı oğlu ile ilgili basın toplantısı düzenledi.
 
DERNEK ÜYELİĞİ VARDI
Oğlunun DİAD ve Zirve derneğinde üyeliği olduğu için tutuklandığını belirten baba Hasan Kartlı, o dönemde belediyelerden iş alabilmek için bu derneklere üyelik şartının arandığını ileri sürdü.
 
17-25’TEN SONRA İLGİSİ KALMADI
Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu’nda basın açıklaması yapan baba Hasan Kartlı, oğlunun şikayet üzerine tutuklandığını, 17-25 Aralık’tan sonra örgütle hiçbir bağlantısının olmadığını söyledi. O dönemde belediyelerden iş alabilmek için şehrin yöneticilerinin DİAD ve Zirve gibi FETÖ’ye yakın derneklere üyelik şartı koştuğunu iddia etti. Kendilerini rakip şirketlerin sürekli şikayet ettiğini oğlunun bu nedenle tutuklandığını da belirten Hasan Kartlı, hukuki mücadele başlattıklarını da sözlerine ekledi.
 
ŞİRKETİMİZ HALEN AYAKTA VE ÇALIŞIYOR
Kartlı, “Şirketimizi devletin veya bankaların el koyduğu yönünde karalamalar yapılıyor. Kesinlikle böyle bir şey yok. Şirketimiz halen faal bir şekilde çalışıyor. İş rekabeti nedeniyle sürekli olarak şikayet edilmekteyiz. Benim ve oğullarımın bu örgütten ne kalben ne de bedenen hiçbir alakası yoktur. Şirketimizin bütün kayıtları ortadadır. Şikayet üzerine oğlum tutuklanmıştır. Şikayet edenler belgelidir. Onlarla yasal yollarla hakkımızı arıyoruz. Er geç oğlumun suçsuz olduğu anlaşılacaktır” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku