Gündem:
banner175
O sergiye sert tepki
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Brüksel’deki Avrupa Parlamentosu’nda terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan ve PYD üyesi teröristleri gösteren fotoğraf sergisinin açılmasını sert bir dille kınadı.
 
Milletvekili Şahin Tin “Avrupa Parlamentosunun terörü teşvik eden bir tutumla böylesi deli saçması bir sergiyi yapıyor olması asla kabul edilemez. Kalleşçe planlarla masum insanların hayatına kasteden terörist zihniyetlerin ve onun uzantılarının propagandasını yapan hiçbir tutum kabul edilebilir değildir. Avrupa Parlamentosu bu tutumuyla ikiyüzlü davranarak, ilkesizliğini ve terörist anlayışlara kucak açtığını bir kez daha Dünya’ya ilan etmiştir. Barış, huzur ve istikrarın tehdit unsuru olan terör örgütlerinin Avrupa Parlamentosunda rahatlıkla terör propagandası yapıyor olması son derece manidar ve endişe vericidir. Küresel bir terör tehdidiyle insanlık ve birçok ülke mücadele ederken, alçakça katliamlar yaparak masum insanların hayatına göz diken terör örgütlerine Avrupalı bazı siyasi aktörlerin kucak açması ve terör odaklarıyla kol kola yürümesi asla kabul edilemez. Ülke olarak teröre ve destekçilerine karşı tavrımız nettir ve değişmeyecektir. Her kim hangi terör odağıyla hareket ediyorsa etsin bilmelidir ki o terör örgütünün karanlığında boğulmaya mahkûmdur” dedi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku