Gündem:
banner175
Öğrencilerden Başkan Zolan'a Hocalı teşekkürü
Türk Eğitim Vakfı Anadolu Lisesi ve Lütfi Ege Anadolu Lisesi öğrencileri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Büyükşehir Belediyesi’nin bir süre önce açılışını yaptığı Azerbaycan-Karabağ Parkı ile Hocalı Soykırımı Anıtı için teşekkür ziyaretine Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Türk Eğitim Vakfı Anadolu Lisesi Müdürü Fevzi Yetik, Lütfi Ege Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Zafer Yapıcıoğlu ve öğrenciler katıldı. Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, “Bize Karabağ ve Hocalı Katliamı için vermiş olduğunuz destekten dolayı, Hocalı Çalışma Grubumuz, TEV Anadolu Lisesi ve Lütfi Ege Anadolu Lisesi adına teşekkür ediyorum” dedi.
 
“Tarihimize sahip çıkacağız”
 
Ziyaret nedeniyle duyduğu mutluluğu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Tarihimize sahip çıkacağız. Tarihte yanlış bilinenlerin doğrusunu anlatacağız. Bazen masum olanlar zulmetmiş gibi gösterilirler. Bazen zulmedenler kendilerini masum gösterirler. Ecdadımız her zaman tüm insanlara adaletli davranmış, diline ve inancına hiç karışmamış, özgürce yaşamalarını sağlamış. Yaklaşık 100 yıl önce yaşanan olaylarda 100 binlerce insanımız katledilmiş. Ancak bu katliamda da zulmedenler kendini masum göstermiş. Karabağ’da ise onların zihniyetinin tekrar ortaya çıkması sonucu böyle bir katliam gerçekleşti. Bunun unutulmaması, kardeşlik hukuku, zulme ve katliama karşı durmak, gençliğimize gerçeği anlatabilmek adına bu anıtı yaptık” dedi.
 
“Tarihimizi bileceğiz”
 
Başkan Zolan, sözlerine şöyle devam etti: Tarihimizi bileceğiz, geleceğe daha güzel bakacağız. Ben bu konudaki duyarlılığınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum.” Programın sonunda öğrenciler, Denizli Büyükşehir Belediyesinin bir süre önce hizmete açtığı parka Azerbaycan Karabağ Parkı adı verilmesi ve Hocalı Soykırımı Anıtı dikilmesi dolayısıyla Başkan Osman Zolan’a teşekkür ederek, plaket takdim etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku