banner175
Büyükşehir, gönül sofrasında muhtarları ağırladı
Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar sofrası kent merkezinde görev yapan mahalle muhtarlarını ağırladı. Denizli Polisevi’nde düzenlenen iftara Denizli Valisi Ali Fuat Atik, eşi Fulya Atik, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Seval Gebeş, Serhat Akbulut ve Ömer Faruk Özer, mahalle muhtarları ile eşleri katıldı. İftar öncesi muhtarları tek tek selamlayarak ramazanlarını tebrik eden Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, ezanın okunmasıyla tüm konuklarla birlikte dua edip oruçlarını açtı. Başkan Zolan burada yaptığı konuşmada 11 ayın sultanı ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “İnşallah ramazan ayımızı birlik ve beraberlik içinde, huzur içinde tamamlamayı Allah’ım bizlere nasip etsin. Allah’ım rahmet, bereket ve mağfiret olan bu ayı inşallah hakkıyla yerine getirenlerden eylesin bizleri” diye konuştu.
 
Birlikte hizmet etmeye çalışıyoruz
 
Millete hizmet edenler olarak bir arada bulunmanın çok güzel olduğuna işaret eden Başkan Zolan, “Seçildiğiniz, seçildiğimiz günden beri her birinizle birlikte şehrimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Kol kola gücümüz yettiğince çözümler üretmeye, sorunları ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de bir ve beraber olarak yolumuza devam edeceğiz inşallah. Katılımınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. Vali Atik ise bir arada olmaktan dolayı yaşadığı memnuniyeti dile getirerek, organizasyonu düzenleyen Başkan Zolan ve tüm ekibine teşekkür etti. Salgının azalmasıyla birlikte eski günlere dönüleceğini ifade eden Vali Atik, “Sizler bizim en yakın mesai arkadaşımızsınız. Ben muhtarları her zaman devletin uç beyi olarak tanımlamışımdır. Allah hizmetlerinizi daim etsin. Biz her zaman sizin yanındayız” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku