Gündem:
banner175
Özkan: Dolu mağduru çiftçilerin mağduriyeti giderilecek
Pamukkale İlçesi’nin Akçapınar ve Belenardıç Mahalleleri ile Bekilli’nin Bükrüce, Gömce, Ekizbaba ve Sırıklı Mahallelerini ziyaret eden Cahit Özkan, çiftçilerin sorunlarını dinledi, dolu yağışından etkilenen arazileri yerinde inceledi. 
 
Dolu ve aşırı yağışlar nedeniyle ekili araziler % 40 ile % 80 arasında zarar gördüğünü belirten Özkan, afetten hemen sonra hasar tespit çalışmaları yaptıklarını, çiftçilerin mağduriyetini gidermek için seferber olduklarını söyledi. AK Parti Grup Başkanvekili-Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, “Tüm bu iş ve işlemlerin Ankara’da takipçisi olacağım.” dedi.  
 
Arazileri hasar giren çiftçileri ziyaretlerinde çiftçilerimizin sorunlarını da dinlediklerini ifade eden Özkan, “Çiftçimizin borçlarının ertelenmesi, afet ödemelerinin yapılması ve mağduriyetlerin giderilmesi için bu konunun takipçisi olacağız. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da çiftçimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Allah, bir daha bizlere böyle afetler göstermesin. Köylümüzün, çiftçimizin yüzü gülüyorsa milletimizin yüzü gülüyor. Milletimizin yüzü gülüyorsa devletimizin yüzü gülüyor. AK Parti olarak son 17 yılda çiftçimize yönelik önemli çalışmalar yaptık.” dedi.
 
Özkan, doludan zarar gören arazileri yerinde inceledi
AK Parti Grup Başkanvekili-Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, çiftçilerin sorunlarını dinledikten sonra çiftçilerle birlikte hasar gören arazileri gezdi. Dolunun etkilerini yerinde gören Özkan, ürünleri zarar gören çiftçilerin mağduriyetinin biran önce giderilmesi için başlattıkları çalışmaları tamamlayacaklarını vurguladı.
 
“Ankara’daki güçlü sesimiz oldunuz”
AK Parti Grup Başkanvekili-Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan’ın kendilerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti ifade eden çiftçiler “Cahit Özkan vekilimiz Ankara’daki güçlü sesimiz oldu. Sorunlarımızı yerinde inceledi. Taleplerimizi dinledi. Kendisine teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. 
 
 
Özkan, depremzedelerin sorunlarını dinledi
AK Parti Grup Başkanvekili-Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, 20 Mart 2019 tarihinde Acıpayam’da meydana gelen depremde evleri hasar gören Oğuz Mahallesini ziyaret etti. Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.
Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Büyüksoy, AFAD İl Müdürü Ali Etiz, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri ve Acıpayam İlçe Başkanı Nur Hayat Şanlı ile birlikte depremzedelerle buluşan Av. Cahit Özkan, bazı teknik incelemelerin devam ettiğini söyledi. Depremin olduğu ilk andan itibaren devletin tüm imkanlarının depremzedeler için seferber edildiğini vurgulayan Özkan, “Bizlerin varlık sebebi sizlere hizmet etmektir. Sizlere en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz.” dedi.
AK Parti Grup Başkanvekili-Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, depremzedelerin kendisine ilettiği sorunları tek tek not aldı ve konunun takipçisi olacağının sözünü verdi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku