Gündem:
banner175
Özlem dolu 83 yıl. Atamızı unutmadık, unutmayacağız
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ulusundan ayrılışının 82. yılında Denizli protokolü yayınladıkları mesajlarla andı.

ALİ FUAT ATİK (DENİZLİ VALİSİ)
“Aziz milletimizin sathı müdafaa ile destansı mücadele verdiği kurtuluş savaşımızın önderi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletinden aldığı inançla sayısız başarılar elde ettiği askeri ve siyasi dehası ile dünya tarihinde saygın yer edinmiş bir liderdir.
Ömrünü, vatanı ve milleti uğrunda cepheden cepheye koşarak harcamış, her alanda gelişmiş bir ülke hedefiyle adımlar atmıştır. Onun azmini ve önderlik vasıflarını gençlerimize aktarmalı, millet iradesinin güvencesi ile bizlere emaneti olan Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatmak ve hep ileriye taşımak için üzerimize düşen vazifeleri, hep birlikte yerine getirmeliyiz. 
Engin ileri görüşlülüğü, dünya gerçeklerini iyi bilmesi, insani değerlere verdiği önem, düşüncelerindeki evrensel boyut Atatürk'ü, hiç şüphesiz insanlığın tarih boyunca yetiştirdiği dünyanın en önemli şahsiyetlerinden birisi yapmıştır. Bizler de bugün üzerimize düşen sorumlulukların bilinciyle Atatürk’ün ilke ve inkılaplarıyla aydınlattığı uygarlık yolunda, kararlı ilerleyişimizi sürdürmek için var gücümüzle çalışmalıyız.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk: "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün millî güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim." diyerek ortak gaye etrafında hareket etmenin, birlik olmanın önemini bizlere hatırlatmış ve yol gösterici olmuştur. 
Birlik ve beraberlik içerisinde her türlü engeli aşan ecdadımızın, millî ve manevi değerlerine her daim sahip çıkarak; vatanın düşmanlardan temizlenmesi ve bayrağın gönderden inmemesi için şehitlerimizin gözlerini kırpmadan canlarını feda ettiğini, gazilerimizin de cansiperane fedakârlık gösterdiğini asla unutmamalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 83. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını; vatan uğruna can veren aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, saygı ve şükranla anıyorum.”
GÜLİZAR BİÇER KARACA (CHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ)
 “Beni görmek demek 
mutlaka yüzümü görmek demek değil. 
Benim fikirlerimi, benim duygularımı 
anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kâfidir.” 
Kurtuluş Savaşımızın eşsiz lideri, ebedi Başkomutanımız, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikal edişinin yıldönümünde şükranla, özlemle, saygıyla anıyoruz.
Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırma mücadelemizde, Atatürk sevgisi iliklerine dek işlemiş Cumhuriyet çocukları olarak; geçmişimizden aldığımız güce güç katan Atatürk ilkeleri ve devrimleri ışığında geleceğe yürüyoruz. 
Dünyaya örnek liderliğiyle, eşsiz öngörüleriyle, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni uluslararası alanda saygın bir konuma taşıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk; evrensel ilkeler, barış ve tam bağımsız bir ülke idealini hep ileriye taşıdı. Laik, demokratik ve sosyal hukuk devletinin gerekliliklerini yerine getirmek için bize bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti’nde insan onuruna yakışır bir yaşamdan yana olan toplum üyeleri ve vatansever yurttaşlar olarak aydınlığa yürümeye söz veriyoruz. 
Kimsesizlerin kimsesi olan bu Cumhuriyeti bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmaktan, adını ağzına almaktan çekinenlerin; Atatürk’ün yerinin bu milletin gönlündeki doldurulamazlığını görmek için, sadece 10 Kasımlarda değil her gün yüreği Atatürk sevgisiyle çarpan milyonların sonsuz bağlılığına bakmaları yeterlidir. 
Korku ile baskı ile tehdit ve yıldırma ile sindirme politikalarıyla liderliğe soyunanların tarihten ve tüm dünyanın önünde saygıyla eğildiği Atatürk’ten alacağı çok fazla ders vardır. Eminiz ki; Cumhuriyetin fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür evlatları olarak bizler Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılına Cumhuriyeti demokrasiyle taçlandırmış olarak gireceğiz. 
Sonsuz şükranla, saygıyla ve özlemle, açtığı yolda ilerlemekten onur duyuyoruz. 
Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikalinin yıldönümünde Aziz Atatürk ve silah arkadaşlarıyla vatanımız için şehit düşmüş tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.”
OSMAN ZOLAN (DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI)
Aziz milletimiz var oluşundan bu yana özgürlük ve bağımsızlık ruhuyla tarih sahnesinde boy göstermiştir. Bu tarih bilinciyle, Türk milletinin hiçbir şekilde esaret ve tahakküm altında kalmayacağını tüm dünyaya gösteren eşsiz Liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, gelecek nesiller için de her zaman bir yol gösterici olacaktır.
Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümü arifesinde de Atatürk’ümüzün göstermiş olduğu muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma hedefimize aynı inanç ve kararlılıkla devam ediyoruz. Bugün Dünya şehirleriyle yarışan güzel Denizlimizi daha ileriye taşıyacağız inşallah. Bu vesilelerle, 83 yıl önce aramızdan ayrılan, Cumhuriyetimizin kurucusu, Türk milletinin büyük önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını, Milli Mücadelemizin tüm şehit ve gazilerini, onların yolundan giden kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum."
AHMET KUTLUHAN (PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ)
 “Askeri yeteneklerinin yanında devlet adamlığı vasfı ve evrensel boyuttaki düşünceleri ile Cumhuriyetimizin banisi, ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 57 yıllık hayatının tamamını milletine ve ideallerine adamış, şüphesiz insanlığın tarih boyunca yetiştirdiği dünyanın en önemli liderlerinden biridir. Milletine olan sonsuz güven duygusu sayesinde Atatürk, Türk ve Dünya tarihine adını altın harflerle yazdıran bir lider, aynı zamanda esaret altında bulunan mazlum milletlere de bir ilham kaynağı olmuştur.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’dan yaktığı bağımsızlık meşalesinin ışığı altında toplanan bu aziz millet, birlik ve beraberliğini yeniden tesis ederek, bu büyük komutanın önderliğinde yeniden ayağa kalkmayı başarmıştır. Milli mücadelenin zaferle sonuçlandığı o günlerden bugünlere, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün 'Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kâfidir.' sözünden hareketle, onun bize mirası olan Cumhuriyetimize sahip çıkan Türk milleti, dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de, şehit kanlarıyla sulanmış mukaddes vatanımızın her karış toprağını ve bağımsızlığını canı pahasına korumaya devam edecektir. 
Hayatını milletine adamış bu eşsiz devlet adamının hedeflediği, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşma yolculuğunda, Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, fikir ve ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, hayata rehber olma gayretini sürdüren Üniversitemiz, üzerine düşen sorumluluklarının bilinciyle üretmeye devam etmektedir. Bilimin her alanında yaptığımız çalışmalar ve geleceğimizin teminatı olan mesleki yönden donanımlı ve yetiştirilmiş insan kaynağımız ile ülkemizin gelecek vizyonu konusunda yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. 
Bu duygu ve düşüncelerle, Milli Mücadelemizin Başkumandanı ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümünde, saygı şükran ve rahmetle anıyor; vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin birliği uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum.”
AVNİ ÖRKİ (PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI)
 “Türk Milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde birçok zafere imza atmıştır. Bunların en büyüğü ise bugün 98 yaşında olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasıdır. Ulusal birlik ve beraberliğimizin simgesi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bizlere tam bağımsız, çağdaş bir devlet kurarak Türkiye Cumhuriyeti’ni armağan etmiştir. Bizleri bu günkü aydınlık günlere taşıyan Atamızı, sonsuzluğa uğurladığımız günün yıl dönümünde daha iyi anlıyor, onunla övünüyor ve kıvanç duyuyoruz. 10 Kasım Türk milleti için, büyük kurtarıcısını anma günü olduğu kadar, Cumhuriyet'in erdemlerine sadakatini ve Atatürk'ün ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığını gösterme günüdür. Milletimiz, Cumhuriyet'e ve bağımsızlığımıza sonsuza dek sahip çıkarak, bunun hepimizin ortak sorumluluğu olduğunu asla unutmayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü 83. ölüm yıl dönümünde minnet, rahmet ve şükranla anıyorum.”
ŞENİZ DOĞAN (MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI)
 “Milletimizin yol göstericisi, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, büyük devrimci ve düşünce adamı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 83. yılında saygı, rahmet ve büyük bir özlemle anıyoruz. O, bu ülke için, bu millet için birbirinden değerli birçok şey yaptı. Toprakları paylaşılmış bir vatanı, gerek cephede gerek diplomaside doğru hamleler ile kurtardı. ‘Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir’ diyen Atatürk’ün fikir ve ideallerinin ışığında, bizlere emanet ettiği bu topraklara ve Cumhuriyete sahip çıkmak hepimizin sorumluluğudur. Aydınlık, laik, demokratik Türkiye'nin sembolü Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda, daima ileri gitmek ve Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak en büyük görevimizdir. Atatürk’ün gönlümüzdeki erişilmez yeri ve sevgisi hiçbir zaman değişmeyecek, değiştirilemeyecektir. Atatürk, geleceği aydınlatan fikirleri ve dünya vizyonu ile yüzyılın yetiştirdiği bir dahi olarak tarihe geçmiştir. Bizler Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak, büyük bir mücadele ile kurulan cumhuriyeti ve onun temel ilkelerini daha ileriye taşıma azminde ve kararlılığındayız. Bu duygu ve düşüncelerle adaletimizde, eğitimimizde, kıyafetimizde, dik duruşumuzda, hayatımızın her alanında ve anında yaşayan Ebedi Başkomutan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla, şükranla, özlemle, minnetle anıyor ve arıyoruz. Onun yolunda yürümeye her zaman devam edeceğiz” 
MUSTAFA ŞEVİK (BULDAN BELEDİYE BAŞKANI)
 “Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu Lideri, Türk milletinin kurtuluş simgesi, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 83. yıldönümünde saygı, özlem ve rahmetle yâd ediyoruz.
10 Kasım bir yas ve matem günü değil, Aziz Atatürk’ü idrak vesilesi, düşüncelerini ifade vetiresi, eserlerini muhasebe veçhesi, Cumhuriyet’i öncesi ve sonrasıyla kavrama vefasıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin üzerinden 83 yıl geçmiştir. Geride kalan bunca zamana rağmen, milletimizin aziz hatırasına yönelik hürmet ve özlemi hiç azalmamış,  tam tersine eserlerine, fikirlerine ve kutlu mirasına duyulan sevgi ve sadakat istikrarlı şekilde artmıştır.
Bu duygularla bu cennet vatan uğruna canını feda etmiş tüm şehitlerimizi yad ediyor, bağımsızlığımızın mimarı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz.”
AHMET NECATİ ÖZBAŞ (SARAYKÖY BELEDİYE BAŞKANI)
“Bugün, 83 yıl önce Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümsüzlüğe uğurladığımız günün yıldönümü. Bedenen aramızdan ayrılsa da bizlere emanet ettiği vatanımızın her bir köşesinde bıraktığı eserleriyle bizimle her zaman yaşayan önderdir. 
Fikirleriyle, eserleriyle, sanatıyla, tarihiyle, bağımsızlığımız ile bizi biz yapan duygularımızın içinde, kalbimizde ebediyete kadar yaşayacaktır. 
“Benden sonra beni benimsemek isteyenler bu temel mihver üzerinde akıl ve ilmin rehberliğini kabul ederlerse, manevi mirasçılarım olurlar” demek suretiyle kurduğu Cumhuriyet’in değerini her koşulda korumak ve herkesin alanında çok çalışarak vatanımızı en üstlere çıkarılmasını arzu ve temenni etmiştir.  O yüzden Ulu Önder Atatürk’ü anlamak ve fikirlerini kendimize bir yol haritası olarak kabul etmek ve bu doğrultuda çalışmak, ona karşı duyduğumuz saygının ve sevginin en büyük göstergesi olacaktır.
Bizler ilçemize yapmış olduğumuz çalışmalarda ve kazandırdığımız projelerimizde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler seviyesini dikkate alarak ilerliyoruz. Ülkemiz, şehrimiz ve milletimiz için çok çalışacağız; Atamızın bize emanet ettiği Cumhuriyetimizi ebediyete kadar sahip çıkacağız. 
Bu duygu ve düşüncelerle Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin banisi, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onunla birlikte ahirete irtihal etmiş tüm kahramanlarımızı, gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmetle, şükranla yâd ediyorum.”
YÜCEL GÜNGÖR (AK PARTİ DENİZLİ İL BAŞKANI)
Hayatını ülkesine ve milletine adayan Atatürk, ülkenin içinde bulunduğu zor şartlara ve sahip olduğu sınırlı imkânlara rağmen, milletinden aldığı güç ve destekle bağımsız ve millet egemenliğine dayanan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik ederek milletimize aşıladığı kurtuluş azmi ve cesaretiyle istiklal ve istikbal yolunda her türlü engelin nasıl aşılabileceğini göstermiştir.
Atatürk, hürriyet aşkının ölümsüzlüğüne, milli varlık ve birliğimizin bekasına inandı. Yüreklerdeki vatan, bayrak ve millet sevgisini tazeleyerek, Ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde hayat bulan farklılıklarımızla birlikte ahenk içerisinde, kardeşçe nasıl yaşayabileceğimizi tüm dünyaya gösterdiZ.
Kayıtsız ve Şartsız millet egemenliğine bağlı bir devlet  olarak gelişmiş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma hedefimize doğru yürüyüşümüz  devam etmektedir.. “Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar payidar kalacaktır.” diyerek yolumuzu ve yönümüzü çizdi.
Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 83’ncü yıl dönümünde, Cumhuriyet'imizin kurucusu,  Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, rahmet ve minnetle anıyorum.”
UĞUR GÖKBEL (AK PARTİ PAMUKKALE İLÇE BAŞKANI)
 “Atatürk, aziz milletimizin otak değeri ve yeniden diriliş mücadelesinin lideridir. Emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni onun gösterdiği muasır medeniyet seviyesine taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. 
Atatürk’ü lider yapan özelliklerinin başında çalışkanlığı ve kararlılığı gelmektedir. Kurtuluş savaşının çetin koşullarında aziz milletimizi aydınlığa çıkaran mücadelenin anahtarı da şüphesiz bu kararlılık ve çalışkanlık olmuştur. Gazi Mustafa Kemal, vatanın düşman işgalinden kurtarılışının ardından yaraların sarılması, tekrar işleyen bir devlet mekanizmasının kurulması çalışmalarını büyük bir başarıyla yürütmüş ve bu yolda kısa zamanda büyük mesafe alınmıştır. Ata’mızın bizlere emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti, onun attığı sağlam temeller üzerinde yükselmekte ve güçlenmektedir. Emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni onun gösterdiği muasır medeniyet seviyesine taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Çalışkanlık ve kararlılığını örnek alarak, her anlamda tam bağımsız bir Türkiye idealine erişmek için gayret gösteriyoruz. Her geçen gün bu hedefe emin adımlarla ilerliyoruz. Bu düşüncelerle Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını bir kez daha rahmetle anıyoruz.”
YUSUF GARİP (DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ)
“ Türk Milleti için 10 Kasım hüznün ve özlemin günüdür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 57 yıllık hayatını ülkesine ve milletine adamıştır. Ülkenin içinde bulunduğu zor şartlarda, kısıtlı imkanlara rağmen, Türk milletinden aldığı güç ve destekle Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik etmiştir. İnsani değerlere önem veren, dünya gerçeklerini iyi tespit eden ve engin görüşlülüğü ile Atatürk şüphesiz insanlığın tarih boyunca yetiştirdiği en önemli liderlerden birisi olmuştur. En büyük ideali, Türkiye’nin birlik ve beraberlik içinde, müreffeh bir ülke olması ve muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaktı. Kurduğu Cumhuriyet O’nu gösterdiği yolda güçlenerek yoluna devam etmektedir. Bizlere de düşen görev onun gösterdiği yolda, çalışmak ve üretmektir. Kurtuluş Savaşının önderi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, gönlümüzde her zaman yaşayacak, birlikte omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve kahraman şehit ve gazilerimiz hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 83. Yıldönümünde, Cumhuriyet'imizin kurucusu, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü,  saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.”
İBRAHİM TEFENLİLİ (DENİZLİ TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI)
 “O tüm dünyanın örnek aldığı eşsiz bir komutan, dahi bir devlet adamıdır. Milletimizin bağımsızlık mücadelesini başlatan ve mücadelemize önderlik eden Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 83. seneyi devriyesinde rahmetle yad ediyorum. 
Kısa sürede başardıklarıyla bir Milletin yeniden doğuşuna öncülük eden Atatürk, yok olmanın eşiğinden dönen Milletimizin kalkınmasında en büyük yol gösterici olmuştur.
Gerek komutanlığı, gerekse de devlet adamlığı ile tüm dünyanın takdirini kazanan Atatürk, vefatından yıllar sonra bile ileri görüşlülüğü ile yolumuzu aydınlatmaktadır.
Kendisi aramızda olmasa da eserleri sonsuza kadar yaşayacak, çağları aşan fikirleri daima yolumuzu aydınlatacaktır. İş dünyası olarak O’nun bıraktığı eserlere ve fikirlerine her zaman sahip çıkacağız.
Cumhuriyetimizin kurucusu Başkumandan Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Bıraktığı mirası daha da güçlü kılmak için var gücümüzle çalışacağız.”
MÜJDAT KEÇECİ (DENİZLİ SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI)
“Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümünde onu bir kez daha özlem, saygı ve rahmetle anıyorum. Hiç kuşkusuz ki tarihte, ölümleriyle yüreklerde ölümsüzleşen çok az insan yetişmiştir. Bu büyük insanlardan biri de Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Mustafa Kemal Atatürk, sadece Türk Milleti’ne değil; azmi, zekası, kararlılığı, vatan ve millet sevgisi ile tüm dünya ülkelerine de örnek olmuştur.
Aramızdan ayrılışının yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu, milletimizin ebedi lideri, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, kurtuluş mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum.”
HAMDİ HELVACILAR (MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ DENİZLİ ŞUBE BAŞKANI)
Bir ulusu yoktan var eden, mazlum milletlerin özgürlük mücadelesinde örnek alınan, devletimizin kurucusu ebedi başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 83. üncü ölüm yıldönümünde hüzünlü ve kederliyiz. 
Dünya lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk; Afrika’da, Asya’da ve Avrupa’da savaşırken ben demedi, Türk ulusu dedi. Kendim demedi, milletim dedi. Ümmet demedi, ulus dedi. 
Emperyalist güçlerin oyunlarına karşı Misak-ı Milli sınırlarımız içerisinde huzur içinde yaşıyorsak, büyük önderimiz ve silah arkadaşları ile bu toprakların bize vatan olması için canlarını veren aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir. 
Kuvay-i Milliye’nin devamı biz gaziler; her zaman yolunda olduğumuzu ifade ederken, Aziz ATATÜRK: Sizi, gazilerimizi ve şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Ruhun Şad olsun. Saygılarımla.”

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku