Gündem:
banner175
Pamukkale'de turistler kar yağarken antik havuzun keyfini çıkardı
Kar yağışı Pamukkale'de etkili oldu. Hava sıcaklığının 2 dereceye düştüğü ören yerinde misafirler, kar yağarken sıcaklığı yaz-kış 36 derece olarak ölçülen antik havuza girdi.

Bembeyaz travertenlerde yürüyüşe çıkan turistler ise kar yağarken oluşan manzarayı fotoğrafladı. 

Pamukkale Antik Havuz Müdürü Erkan Tunaboylu AA muhabirine, UNESCO Dünya Miras Listesi'ndeki Pamukkale'nin yılın her mevsim ziyaretçi çektiğini söyledi.

Tunaboylu, "Sıcak havuzumuza bu kar manzarası altında ağırlamak çok güzel bir duygu. Buraya uzun yıllardır kar yağmıyordu. Bu havada misafirlerimiz de fırsatı kaçırmadılar ve havuzun tadını çıkardılar." dedi.

Bursa'dan gelen Erkan Tek uzun sürenin ardından Pamukkale'yi ziyaret ettiğini ve kar manzarasıyla karşılaştığı için şaşırdığını belirtti.

Said Taş da turist rehberi olarak bölgede görev yaptığını ve ilk kez kar yağarken Pamukkale'yi gezme fırsatı bulduğunu dile getirdi. DENİZLİ (AA)
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku