Gündem:
banner175
Pamukkale Nüfus Müdürlüğü'nden ehliyet ve pasaport uyarısı
Pamukkale Kaymakamlığı aracılığıyla yapılan açıklama şöyle:
02 Nisan 2018 Pazartesi gününden itibaren Sürücü Belgeleri ile Umuma Mahsus Pasaportlar İlçe Nüfus Müdürlükleri tarafından, Hususi ve Hizmete Özel Pasaportlar ise İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü tarafından verilecektir.
 
Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı, Sürücü Belgesi ve Pasaport başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlarımızın Nüfus İdarelerine başvuru yapmadan önce kimlik kartı, sürücü belgesi ve pasaport ücretlerini, Vergi Dairelerine veya vergi tahsil yetkisi verilen anlaşmalı bankalara ödemelerini yapmaları daha sonra Nüfus İdarelerine müracaatta bulunmaları gerekmektedir.    
 
Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları, Nüfus Müdürlüklerinin işlemlerinin hızlı ve etkin işleyebilmesi için önemle duyurulur.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku