Gündem:
banner175
Pamukkale Üniversitesi'nde ByLock operasyonu:  15 gözaltı, 7 firar

FETÖ’nün Pamukkale Üniversitesi yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla başlatılan operasyonda hakkında yakalama kararı çıkarılan 22 kişiden 15’i gözaltına alındı.
 
Operasyona ilişkin Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan açıklama geldi. Başsavcılık Denizli merkezli operasyonun İstanbul ve İzmir’de de yürütüldüğünü kaydeden Başsavcılık açıklamasında şu bilgileri aktardı:
 
“Cumhuriyet Başsavcılığımızca, Denizli merkezli, İstanbul ve İzmir illeri de dahil olmak üzere, FETÖ/PDY Terör Örgütü’nün Pamukkale Üniversitesi yapılanmasına yönelik, mevcut soruşturmanın devamı olarak ek tahkikata başlanılmıştır.
 
Pamukkale Üniversitesi yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında; örgüt içi gizli haberleşme programı olan BYLOCK’u kullandığı ve örgüt içerisinde faaliyet yürüttüğü tespit edilen, aralarında profesör, doçent, yardımcı doçent, hastane müdürü ve sağlık personellerinin yer aldığı 22 şüpheli şahıs hakkında yakalama ve gözaltı kararı alınmış olup, bugün yapılan eş zamanlı operasyon ile şüphelilerden 15’i yakalanarak gözaltına alınmıştır.
Firari olarak aranan 7 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalara hız verilirken, soruşturma kapsamlı olarak devam etmektedir.”
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku