Gündem:
banner175
Pamukkale ve Merkezefendi'de Pazar Yerlerine Düzenleme
29 Nisan 2021 Perşembe gününden itibaren uygulanacak olan tam kapanma kararından sonra Pamukkale ve Merkezefendi belediyeleri  kurulacak olan pazarlarda düzenleme yaptı.

PAMUKKALE’DE HANGİ PAZAR HANGİ GÜN
Pamukkale’de 28 Nisan 2021 Çarşamba günü Kuşpınar, Kervansaray, Dokuzkavaklar, Kınıklı, Pamukkale ve Develi pazarları kurulurken başka gün kurulan Anafartalar, Kayıhan, Fatih, Zeytinköy, Güzelköy, Pınarkent (Açık) ve Gözler pazarları günleri farklı olmasına rağmen yine 28 Nisan 2021 Çarşamba günü kurulacak. 29 Nisan 2021 Perşembe günü açılması gereken Pelitlibağ, Karşıyaka, Cumhuriyet, Pınarkent (Kapalı), Akhan, Irlıganlı, Karahayıt ve Gökpınar pazarlarının yanı sıra günleri farklı olan Bağbaşı, Kuruçay, Deliktaş, Çamlık ve Dokuzkavaklar (Cumartesi Pazarı) pazarları da açılacak.

MERKEZEFENDİ’DE HANGİ PAZAR HANGİ GÜN
Merkezefendi Belediyesi uygulanacak olan tam kapanma tedbirleri sebebiyle pazar yerlerinin gününü değiştirdi. Pazar yerleri 28 Nisan ve 29 Nisan’da kurulacak. Yapılan program kapsamında 28 Nisan Çarşamba günü Barbaros, Yeşilyurt, Servergazi, Yenimahalle, Akkonak, Aşağışamlı, İlbade, Mehmet Akif Ersoy, Karaman Kapalı, Merkezefendi ve Sevindik pazar yerleri, 29 Nisan Perşembe günü ise Şemikler Toplu Konut, Kaleiçi,  Eskihisar, Babadağ TOKİ, Karaman Kapalı, Karaman Açık, Bahçelievler, 500 Evler, İlbade, Sümer, Mehmet Akif Ersoy, Yenişehir, Karahasanlı, Sevindik ve Merkezefendi pazar yerleri hizmet verecek.


 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku